בית קפה אצלכם בבית
קפה מלווה אותנו במהלך היום. החל מכוס הקפה הפותחת את הבוקר ועד לגימת אספרסו קצר בסוף ארוחת הערב. כוס הקפה שמגיעה אלינו עוברת לפני כן תהליך ארוך ומרתק אשר כל שלב בו נותן את חותמו לאותה לגימה חלומית.
כדי להגיע למקסימום הטעמים והארומות שיש לקפה Diemme להציע חשוב להכיר את הפרמטרים המשפיעים על כוס הקפה הסופית.
תערובת הקפה
באספרסו נחפש להגיע לתערובת מאוזנת ועגולה אשר תשלב בתוכה זנים מאיזורים שונים אשר בתהליך הקלייה ישתלבו יחדיו ליצירת הטעמים, הגוף ושייריי הטעם. אנו מציעים כמה סוגים של תערובות קפה:
הפס הזהוב 100% ערביקה
הפס הכחול 90% ערביקה 10% רובוסטה
הפס האדום 70% ערביקה 30% רובוסטה
מטחנת הקפה
לטחינת הקפה חשיבות רבה. עובי הטחינה של הקפה, כמות הקפה בידית, דחיסתו וכמובן סמיכות טחינת הקפה לחליטה שלו- כל אלו משפיעים על יצירת הלחץ, החליטה והטעמים אשר נוציא בסופו של דבר אל הכוס.
מכונת הקפה
מכונת האספרסו אשר חולטת את הקפה בלחץ, היא בעלת השפעה ישירה על איכותה של כוס הקפה הסופית. הקפדה על מינונים, תפעול נכון, יעיל ומקצועי יוצרים חליטה מושלמת.
תחזוקה
בקשר ישיר למכונת הקפה, תחזוקת הציוד מבחינת ניקיון, וידוא הלחצים, כיוון מתמיד של עובי הטחינה, בדיקת המים ועוד שומרים על יכולת ציוד החליטה להגיע באופן עקבי לחליטת הקפה המושלמת